رفتن به نوشته‌ها

فصل پنجم – تحلیل و طراحی سیستم پایدار سازی گود به روش مهار متقابل

سیستم های مهار متقابل به روش های مختلفی اجرا می شود از جمله می توان مهار متقابل با استفاده از دیوار دیافراگمی ، مهار متقابل با استفاده از دیواره های شمعی مختلف ، مهار متقابل با استفاده از ورق های فولادی ( Sheet Pile ) ، مهار متقابل بر روی دیوار های برلنی و یا Soldier Pile ها  اشاره نمود . طراحی اعضای سیستم مهار متقابل به  شدت وابسته به نوع سیستم مهار متقابل و روش اجرا می باشد . مهندس طراح باید تسلط کافی به فضای اجرای سیستم مهار متقابل در سایت پروژه را داشته باشد تا بتواند طرح بهینه و عملیاتی را ارائه دهد . در این فصل به طراحی ژئوتکنیکی و سازه ای سیستم مهار متقابل پرداخته می شود . در فصل فوق  یک سیستم مهار متقابل با استفاده از Soldier Plie و رویه ی شاتکریتی ( دیوار برلنی با استفاده از شاتکریت ) طراحی می گردد . علت انتخاب این سیستم تعدد اجرای این نوع سیستم مهار متقابل در مناطق شهری می باشد . علت این تعدد هزینه و تجهیزات فنی کم و سرعت بالای این روش اجرای مهار متقابل نسبت به دیگر روش ها می باشد.

در ابتدای فصل حاضر مفاهیم کلی از سیستم مهار متقابل بیان می شود سپس به نحوه ی مدل سازی این سیستم در برنامه ی Plaxis سه بعدی پرداخته شده و گام به گام نحوه ی مدل سازی سیستم مهار متقابل در Plaxis سه بعدی بیان می گردد و در انتها خروجی های مهار متقابل در Plaxis سه بعدی بیان می گردد و همچنین خروجی های لازم و کنترل های مورد نیاز در نرم افزار Plaxis سه بعدی انجام شده و فشار خاک در دیواره های گود از این نرم افزار استخراج می شود . سپس به نحوه مدل سازی سیستم مهار متقابل در برنامه SAP2000 پرداخته و فشار استخراج شده از برنامه Plaxis سه بعدی به پوسته ی مدل شده در برنامه Sap2000 اعمال می گردد و مدل تحلیل و طراحی می گردد و نکات مربوط به کنترل ها و طراحی های لازم در این بخش بیان می گردد .

  • آشنایی با نکات مهم چیدمان اعضای سیستم مهار متقابل از جمله تداخل ها
  •  شناخت تکنیک های مختلف در چیدمان اعضا
  •  نحوه ی مدل سازی سیستم مهار متقابل در Plaxis سه بعدی
  •  نحوه ی استخراج نتایج و کنترل های لازم در Plaxis سه بعدی
  •  نحوه ی مدل سازی مهار متقابل در برنامه SAP2000 و اعمال فشار خاک استخراج شده از Plaxis سه بعدی به SAP2000
  •  کنترل ها و نکات مهم در طراحی مهار متقابل در برنامه SAP2000
  •  تعیین مشخصات فنر های غیر خطی  جداری – اصطکاکی – انتهایی  معادل  خاک  ( T-z / Q-z / P-y )  برای مدل سازی شمع ها  با نرم افزار های  ALLPile  و Lpile
  • نحوه مدل سازی شمع و خاک اطراف آن در نرم نرم افزار SAP2000  به صورت تحلیل استاتیکی خطی و غیر خطی

 

ماشین الات خاک برداری
فشار ختک ها
فشار خاک در جهات مختلف
ترسیم المان های سازه ای
برش دوم برای خیز ها1
uyanduz
برش عمودی برای تغییر شکل
3D STRUT
نیرو های المان تیر
previous arrow
next arrow
ماشین الات خاک برداری
فشار ختک ها
فشار خاک در جهات مختلف
ترسیم المان های سازه ای
برش دوم برای خیز ها1
uyanduz
برش عمودی برای تغییر شکل
3D STRUT
نیرو های المان تیر
previous arrow
next arrow

کپی برداری با ذکر منبع مجاز است